Vanaf het seizoen 2020-2021 wordt de a-selecite van korfbalvereniging SIOS versterkt met Anique Steenbergen. Dit seizoen speelde zij nog in het eerste team van Sparta (Zw.), waar ze in de zaal afscheid nam van de club uit Zwolle. Door de verhuizing naar Wolvega is de 29-jarige speelster in contact gekomen met kv SIOS en heeft ze besloten haar korfbalcarrière verder voort te zetten in Wolvega.

 

Anique haar korfbalroots liggen in De Wijk en op haar 17e maakte ze de overstap naar de junioren van Dos’46. In Nijeveen heeft ze ook zes jaar in de a-selectie gespeeld en de afgelopen drie seizoenen speelde ze bij Hoofdklasser Sparta (Zw.)

“Na jaren op hoog niveau gespeeld te hebben, wil ik nu bewust een stapje terug doen. Ik ben door verschillende clubs benaderd. Mijn keuze is op SIOS gevallen omdat SIOS een jonge selectie heeft en het mij super leuk lijkt om een bijdrage te leveren”.

 

Het bestuur is zeer verheugd dat Anique haar keuze laten vallen binnen de dorpsgrenzen en heet haar via deze weg van harte welkom.