Voor al uw vragen over een keer mee trainen tot lid worden kunt u mailen met onderstaande adressen of doormiddel van het contact formulier. Verdere informatie is ook op deze pagina te vinden:

secretaris@sios.nl of tc.kv.sios@hotmail.nl

Contact formulier
Sending

G-korfballers (15 jaar en ouder) kunnen zich ook aanmelden via Danae van Oosten,
telefoonnrummer 06-11157264

SIOS heeft sinds het voorjaar van 2013 ook een Kangoeroe Klup. Lees meer over de Kangoeroe Klup.

Opzeggen van de lidmaatschap dient te gebeuren voor 1 juni, voor spelende leden is dit 1 mei.
Dit dient schriftelijk te gebeuren bij het adres van de secretaris of per mail naar secretaris@sios.nl.
Mondelinge/schriftelijke afmeldingen anders dan bovenstaand, bijvoorbeeld bij een coach of trainer, worden niet als officieel beschouwd.

Leergeld Weststellingwerf: financiële hulp voor kinderen

Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Leergeld wil kinderen mee laten doen!

Leergeld wil dat kinderen mee kunnen met excursies of schoolreizen, kunnen deelnemen aan sport of muziekles krijgen. Leergeld helpt met sportschoenen, contributie, een (tweedehands) fiets of een computer als daar geen geld voor is. Allemaal gewone dingen, waardoor kinderen zich kunnen ontplooien, ontwikkelen en meetellen.

Leergeld Weststellingwerf komt in overleg bij u thuis en bespreekt samen met u de wensen van uw kind. Voor kinderen van 4 tot 18 jaar die in minder draagkrachtige gezinnen opgroeien betaalt Leergeld bijvoorbeeld de contributie van de sportclub, muziekles of het schoolreisje. Leergeld Weststellingwerf betaalt rechtstreeks aan de winkelier of vereniging. De minder draagkrachtige gezinnen kunnen zowel gezinnen zijn die een uitkering ontvangen als gezinnen met een laag inkomen uit arbeid. Voor de inkomensgrens in uw situatie kunt u contact opnemen met Leergeld Weststellingwerf.

Wat kan Leergeld Weststellingwerf voor u doen? Neem voor informatie of aanvragen contact op met Leergeld Weststellingwerf via leergeldweststellingwerf@hotmail.com of bel naar Leergeld Weststellingwerf via tel. 06 – 23745440, bereikbaar op dinsdag en donderdag van 10.00 uur tot 13.00 uur.

Downloads

Aanmeldingsformulier 2024 1.0