Beste mensen van SIOS,

Mijn boek: Hou van mij zoals ik ben! is afgelopen februari uitgekomen en binnen een paar weken zijn er al ruim 350 boeken verkocht.
Een aantal reacties over het boek:

“Ik ben gelijk begonnen met lezen en niet meer opgehouden tot ik hem uit had! Wat heb je, jullie verhaal mooi geschreven met prachtige foto’s en teksten. Een verhaal waarbij je jouw emoties goed kunt voelen. Mijn complimenten en ik wens jou en je gezin veel geluk en liefde toe”.
-Marcella-

“In één adem uitgelezen! Zo eerlijk en zo kwetsbaar geschreven, daar leren we allemaal weer van”.
-Lydia-

“Anne, ik wil je bedanken voor dit mooie boek! Heb het in één keer uitgelezen.
Julia kon toch zeker géén betere ouders hebben gekregen dan jullie twee , en ook géén betere grote zus en broer dan Jasmijn en Mats!!! Voor héél veel ouders een geweldig boek”.
-Nynke-

Dit boek gaat over Julia die geboren is het met Syndroom van Down.
Wij Julia haar ouders, Peter en Anne, krijgen de diagnose pas op de eerste verjaardag van Julia. Er breekt een tijd aan van verwarring en verdriet. We willen door middel van dit boek andere ouders kunnen informeren, steunen en adviseren in de emotionele achtbaan van verwerking. En de boodschap mee te geven dat de vreugde overwint van het verdriet. In dit boek word je meegenomen door de zwangerschap, bij de geboorte, het eerste onbezorgde jaar en de tijd van voor en na de diagnose. Maar ook persoonlijke verhalen van andere ouders en medische invalshoeken krijgen een plek in dit boek. Het is een emotioneel maar mooi verhaal, eerlijk en oprecht. Met mooie persoonlijke foto’s.

Het boek kan via deze link worden besteld:

Boek bestellen | Juliamozaïekdown (juliamozaiekdown.nl)

Kaft
Samenvatting

Met vriendelijke groet, Anne van der Leest (Wolvega)
Onze dochter Jasmijn (10jr) zit al jaren met veel plezier bij SIOS.