Corona zet wederom streep door SIOS-oliebollenactie
Korfbalvereniging SIOS is wederom genoodzaakt de oliebollenactie af te lasten. Na 60 jaar waarbij de vereniging alle jaren langs de deuren ging, is er dit jaar weer geen oliebollenactie. SIOS kan de veiligheid van de vrijwilligers en de klanten niet garanderen in verband met corona.

De oliebollenactie van SIOS is de afgelopen 60 jaar dankzij de inzet van vele vrijwilligers succesvol geweest. Een geoliede machine waarbij naast een professionele bakkerij de kracht zit in de vrijwilligers én de klanten.

Veiligheid voorop
Door de huidige RIVM-regels heeft SIOS besloten de oliebollenactie niet plaats te laten vinden. Het bewaren van afstand tijdens het productieproces kan niet worden geborgd. Maar ook de deur aan deur verkoop wordt als een groot risico gezien, bij het eventueel verspreiden van het virus.

Blik op 2022
In 2022 is de korfbalvereniging SIOS weer van de partij met de heerlijke, ambachtelijke oliebol! Met de deur aan deur verkoop in Wolvega en omstreken en het leveren aan andere verenigingen hoopt SIOS in 2022 iedereen weer van een heerlijke eindejaarslekkernij te kunnen voorzien.