Beste Siossers,

Inbraken zijn tegenwoordig geen megaverrassingen meer in het nieuws. Gelukkig vallen inbraken in stallen wel mee. In onze stal staat ook een loeiend alarm. Bij onraad gaat de hele stal tekeer en voor je het weet is het weer rustig.

Maar zo anders is het in woningen en bedrijfspanden. Inbraak doet veel met een bewoner. Er is immers een onbekend iemand in jouw veilige huis gekomen. Jouw plek, waar je je veilig voelt en waar je je veilig moet voelen. Waar je kleine ’s nachts lekker ligt te slapen. Waar je zelf tot rust komt na een drukke werkdag. Niets is vervelender dan dat er 1 iemand deze veilige omgeving onzeker maakt.
De buit is tegenwoordig ook niet voor de poes. Laptops, Tv’s, Auto’s, maar het aller ergste is wel persoonlijke spullen die je niet kunt vervangen, zoals foto’s.

Bij kv SIOS is ook wel eens ingebroken. En in 1985 haalde dat zelfs de krant. De buit? Een radio en 3 pakken koffie.

3 pakken koffie!! Hahahaha, daar moesten zelfs wij hier in de stal wel om lachen.

Vandaag dus een grappig artikelen bij een serieus onderwerp.

Ik wil iedereen van onze korfbalfamilie er op wijzen dat we de donkere gezellige dagen weer in gaan. Bewapen je huis met de middelen die er geboden worden. Soms zijn het maar kleine dingen die we vergeten, waardoor wij het een inbreker zo makkelijk maken.

Het wordt tijd dat we opstaan en de inbrekers geen kans meer geven, zodat wij altijd kunnen blijven genieten van een veilige en warme omgeving dat “THUIS” heet.

P.s. wellicht hebben jullie het vernomen, maar i.v.m. de vele volgens op Instagram, is het Twitter-account van mij uit de lucht gehaald. Ik kreeg van de boer klachten dat je ook teveel Social Media kunt hebben. En ja, daar heeft hij een punt. Wil je me volgen? Zoek me dan op Instagram! Dagelijks komen er nog volgers bij. Wees welkom!

En schroom niet om mij een mailtje te sturen. Ik hoor graag wat jullie vinden van het lezen van deze stukken. Deze Koe gaat met zijn tijd mee en heeft dus een e-mailadres: deoudekoe@mail.com Al een tijdje zit ik op en Instagram: deoudekoe.

De Inbraak Van 1985