Beste Siossers,

Zo!! Dat is even geleden. Ik heb geleerd dat excuus aanbieden een teken van zwakte is, dus:

“ Het is niet anders, ik was gewoon even smoordruk!” Maar het voordeel van wachten is ook, dat je je kunt verheugen op iets. En in dit geval een nieuwe D.O.K. Daarbij zal het tijdens deze drukke decembermaand vast nog wel eens gebeuren dat ik er niet aan toe kom. Spijtig, maar de waarheid.

Deze keer wil ik jullie meenemen naar een stukje nostalgie. Sporthal Lindenoord. Jazeker! Er was ooit een sporthal naast het korfbalveld van onze club. Ik weet het nog goed. We hadden de korfbalvelden, de drafbaan, de sporthal en aan de overkant van de weg de ijsbaan. Man wat een pret hebben we gehad op deze plekken. Er waren vast ook veel lezers die in sporthal Lindenoord veel concerten hebben bezocht. Zo was er een jaarlijkse traditie van de band Normaal, maar vonden ook de Golden Earring de weg naar Wolvega.

Maar wisten jullie dat ons cluppie, voor de grote brand op 26 mei 1993, zelf de hal wilde overnemen en wilde omtoveren tot een heuse korfbalhal. Iets wat Klaas Sikkema nog dondersgoed weet! Hij was niet te spreken over de gang van zaken wat betreft de gemeente.

De sporthalklucht is een onderwerp wat in ons verleden gegrift staat.

Heel veel leesplezier en tot volgende week!
En schroom niet om mij een mailtje te sturen. Ik hoor graag wat jullie vinden van het lezen van deze stukken.

Een Klucht