Beste Siossers,
Ik weet het nog goed. Hellevoetsluis!! (Kom ik nog wel eens op terug) Ach ja als je deze plaatsnaam voorbij ziet komen, komt er toch weer kippenvel op je armen. Onze junioren werden Nederlands Kampioen.

En ik dacht ineens, er zullen toch wel meer successen op dit niveau zijn geweest? Ik zoeken en zoeken, foto’s van mijn tante…. Nee…. Foto’s van mijn kalfjes….Nee…. Wel schattig trouwens.
Hey! Oude videobanden? Das cool!

Ik pakte mijn videorecorder.

Series van vroeger…. The A-Team. Murdock, Hannibal, Face en natuurlijk B.A. (google dat zelf maar. Ik heb uren zitten kijken en plotseling, een krantenknipsel. Ironisch genoeg, van ons A-team. Tenminste, volgens Ymke Rinzema. Woorden op een receptie (ook wel Instuif genoemd) na het behalen van de Nederlandse Titel van onze Aspiranten. Lees mee in weer een nieuw stukje geschiedenis van onze prachtige club.

En schroom niet om mij een mailtje te sturen. Ik hoor graag wat jullie vinden van het lezen van deze stukken. Deze Koe gaat met zijn tijd mee en heeft dus een e-mailadres: deoudekoe@mail.com Al een tijdje zit ik op Twitter: @DeOudeKoe en Instagram: deoudekoe

Nederlands Kampioen