Tot Ziens!

Beste Siossers,

Afgelopen dinsdag 26 maart, tijdens de voorjaars Ledenvergadering kwam er antwoord op de vraag: “Wie… is De Oude Koe?” Nu herkennen velen van jullie de vraag van een bekent TV-programma, waarbij het om een Mol draait. Maar het voelde wel enigszins gelijk. Wellicht was u niet op de ledenvergadering en heeft u ook geen Instagram. Daarom leek het mij leuk om ook hier de identiteit van De Oude Koe bekent te maken.


Ik ben De Oude Koe. Voor de lezers die mij niet kennen, mijn naam is Pascal Jonkers. 20 afleveringen lang heb ik onder een schuilnaam op een zolderkamer gedaan wat mij leuk leek. De geschiedenis van SIOS in duiken. Maar ik heb ook moeilijke momenten gehad om mijn alias geheim te houden. Mensen die mij appten, vragen hoe is Siossers schreef, mensen die zelfs geëmotioneerd raakte van iets wat D.O.K. had geschreven en dat mij vertelden. Pffff, tsja, dan moet je sterk staan en jezelf niet verraden. Maar sta je wel even met je bek vol tanden.

Maar zoals eerder gezegd, ik stop met De Oude Koe. Ik heb een groot gedeelte van de geschiedenis kunnen overbrengen. Verder had ik enkel nog veel wedstrijdverslagen in mijn bezit, maar dat zijn niet helemaal de verhalen die je elke week wilt plaatsen. Het ging over veel dingen, welke vaak niet direct iets met het korfbalspel te maken hadden, maar zeker wel met de club, haar leden of een activiteit.

Ik wil alle lezers, volgens op Instagram, nieuwsgierige Sherlock Holmes bedanken. Door jullie interactie bleef het leuk om te zoeken naar het volgende verhaal. Maar op het moment dat i.p.v. kiezen welk verhaal ik ging schrijven over ging naar wat moet ik nu toch weer eens verzinnen, werd het tijd om te stoppen. In het verleden heeft er eerder een mysterieuze persoon over de dingen van SIOS geschreven. En er zal ooit weer iemand opstaan om de volgende zoveel jaar door te spitten. Zolang onze club maar geschiedenis blijft maken!! En daar zijn wij met z’n allen verantwoordelijk voor.
BEDANKT voor het lachen allemaal!

En schroom niet om mij een mailtje te sturen. Ik hoor graag wat jullie vinden van het lezen van deze stukken. Deze Koe gaat met zijn tijd mee en heeft dus een e-mailadres:
: deoudekoe@mail.com