Beste Siossers,

Afgelopen jaar heb ik met veel plezier gewerkt aan alle geschiedenis stukken welke ik met jullie heb mogen delen. De reacties waren geweldig. Als het nu ging om lachwekkende artikelen of hele serieuze. Ik heb ze allemaal mogen delen.

Nu is er altijd een tijd van komen en een tijd van gaan. En de tijd van gaan is nu gekomen.

Ik stop met De Oude Koe. Hoofdzakelijke reden is dat er heel veel geschiedenis is gedeeld en dat alles zo’n beetje wel voorbij gekomen is. Delen van leuke verhalen moet geen zoektocht worden naar onderwerpen.

We zullen er met onze club voor moeten zorgen dat er nieuwe geschiedenis moet worden gemaakt. Geschiedenis in positieve vorm, maar ook herinneringen die we maken met z’n allen. Of deze nou positief of minder positief zijn, dat maakt niet uit. Ook minder positieve dingen maakt een club hecht en creëert een band. De band in onze club is onlangs nog maar eens onderstreept. De oliebollenactie geeft toch elk jaar maar weer aan dat een korfbalclubje in Wolvega tot grootse dingen in staat is. Een actie waar ieder jaar weer zoveel mensen aan meewerken met maar 1 doel. SUCCES MAKEN!!

In de stal wordt er meer tijd van mij gevraagd. Niet alleen privé maar ook op werkgebied. Nu hoor ik jullie denken, maar beste Oude Koe. Mogen we nu weten wie je bent? Een vraag die al tijden rondspeelt binnen onze vereniging. Mijn antwoord hierop laat nog even op zich wachten. Wellicht dat ik jullie de kans geef (via Instagram) om mij te ontmaskeren, misschien dat de vereniging een manier heeft om mijn ware identiteit bekend te maken. Maar misschien is de mysterie juist ook wel leuk om te houden en kan daardoor ooit De Oude Koe weer opgepakt worden. Hierover ga ik nog even nadenken. Persoonlijk denk ik dat mijn ware identiteit ooit wel naar boven zal komen, maar hoe en wanneer, dat weet ik niet.

Ik wil je jullie bedanken voor alle leuke interactie op de artikelen welke ik met jullie heb mogen delen en ik hoop dat veel mensen door deze artikelen hebben meegekregen van wat voor club zij lid zijn. Een club met mooie jaren, moeilijke jaren, verliezen en winsten. Geweldige herinneringen die wellicht ooit nog eens voorbij komen en herinneringen welke voor altijd in ons hart moeten bewaren. Simpelweg omdat die herinneringen herinneringen blijven en nooit terug kunnen komen.

Blijf met z’n allen werken aan onze club. Aan mooie sportieve resultaten en schrijven van geschiedenis!! Samenwerken is ons streven, maar eigenlijk merken we dat samenwerken gewoon de manier is om succesvol te zijn.

Tot Ziens!