Beste SIOS-er,

Hierbij nodigen wij alle leden en vrijwilligers vanaf juniorenleeftijd en alle ouders van pupil- en aspirant-leden uit voor onze jaarlijkse kerstavond.

De organisatie van deze avond is in handen van een enthousiaste werkgroep. Zij staan voor een avond waarin het kerstgevoel centraal staat. SIOS Kerstfeest; ouderwets gezellig en voor jong en oud.

De kerstavond wordt gehouden op zondag 18 december en begint rond 17.30 uur met een borreluurtje. Na afloop van het diner wordt de feestavond gezellig vervolgd met live muziek van niemand minder dan het duo Bakker & Niehaus!

Jouw komst wordt zeer op prijs gesteld. Ook je partner is van harte welkom. De eigen bijdrage voor de maaltijd bedraagt € 15,00 per persoon. Hier zitten twee consumpties bij inbegrepen.

Aanmelden kan tot en met 11 december, door het bijgevoegde opgavestrookje, inclusief de eigen bijdrage, in een enveloppe in te leveren bij Gerda van Veen, Idzardaweg 56 in Ter Idzard of de eigen bijdrage over te maken op NL14RABO013.595.20.93 onder vermelding “bijdrage kerst 2016” en je naam.

Wij zien jullie opgave tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Werkgroep Kerstavond,

Ilse Heida, Mariska Scheenstra, Nanda Wijngaard, Jannie de Jong en Gerda van Veen

Voor de PDF klik hier

748_kerstdiner_orig1