Jouw stem is geld waard! Jij steunt ons toch ook?

Wij doen mee aan de Rabo Ledensponsoring en hebben jullie stem hard nodig. Rabobank heerenveen-Zuidoost Friesland houdt dit jaar voor het eerst de actie Rabo Ledensponsoring. Hierbij geeft de bank, verenigingen en stichtingen een steuntje in de rug. Ieder lid van Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland kan zijn of haar stem uitbrengen. Iedere stem levert ons 5,- euro op. Jij stemt toch ook?

Waarom Rabo Ledensponsoring?
Rabo Ledensponsoring is er speciaal voor verenigingen en stichtingen. Omdat Rabobank graag een bijdrage wil leveren en omdat ze maatschappelijk betrokken is, organiseert de bank voor het eerste jaar de Rabo Ledensponsoring.

Stemmen!
Ook onze vereniging heeft zich aangemeld voor deze leuke actie. Steun onze vereniging en breng jouw stem uit van 1 t/m 31 december 2016 op www.rabobank.nl/heerenveen.
Alle leden van Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland mogen stemmen.

*Geen lid van Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland maar bankiert u er wel?
Geen probleem, u kunt stemmen en wordt lid gemaakt.

Nog eens 50 stemmen extra verdienen?
Wij kunnen 50 stemmen extra verdienen door Rabo Ledensponsoring op de meest ludieke wijze te promoten. De vereniging of stichting die het meest origineel is, ontvangt een extra bedrag van 250,- euro. Mochten jullie een origineel idee hebben om dit te promoten, laat het ons dan weten

Commerciële Commissie kv SIOS