Beste Siossers,

Een club wordt gedragen door vrijwilligers. Ook onze vereniging wordt gedragen door de inzet van vele mensen. Dat is ook bij ons in de stal zo. De stal waar ik woon heeft een grote familie. In deze familie kijken wij op tegen koeien en stieren die wat hebben betekend voor onze familie. In onze harten eren wij ook hen voor alles wat zij in het verleden hebben gedaan.

Zo ook bij kv SIOS. Hier is het alleen iets anders, want mensen kun je eren en geëerd laten voelen. Simpelweg door het eren met een titel en een aandenken. Zo kun je bij onze vereniging Lid van Verdienste worden. Hoe? Door een vrijwilligerstaak zeer serieus te nemen en net dat stapje meer zetten, waardoor de club groeit of veel baat bij jouw inzet heeft.

Vroeger was dat een oorkonde. En Wiesje Mulder -Nijholt is 1 van die mensen. Een schat van een mens, lieve moeder en een inzet voor de club waar je “u” tegen zegt. Wiesje was 14 jaar, ik herhaal 14 jaar de secretaresse van onze club.

Ik wil dan ook jullie graag meenemen in een nieuwe D.O.K. van vandaag en jullie nogmaals benadrukken hoe belangrijk iedereen binnen de vereniging is. Van bladveger tot voorzitter, van iedereen die na wedstrijden de kleedkamer (Ja ook die van de tegenstander en scheidsrechter) schoonmaakt tot de penningmeester. Iedereen hoort zijn steentje bij te dragen.

Het belangrijkste is dat wij onze club dragen en dat een vraag om te helpen niet standaard met NEE wordt beantwoord. Wordt je gevraagd, en je wil er over nadenken? Zeg dan, Goh wat leuk dat jullie mij vragen. Mag ik er even over nadenken? En wat verwachten jullie precies van mij? Vraag ook wat jij terug mag verwachten.

Door samen de club te dragen, houden wij onze vereniging gezond en leuk. Van de welpjes tot de senioren, van een afscheid tot een feest. Schouders er met z’n allen onder en we tillen samen SIOS naar een hoger niveau. En mocht mevrouw Mulder dit lezen… NOGMAALS HARTELIJK DANK VOOR DE INZET! Een voorbeeld voor ons allen!!

En schroom niet om mij een mailtje te sturen. Ik hoor graag wat jullie vinden van het lezen van deze stukken.
Deze Koe gaat met zijn tijd mee en heeft dus een e-mailadres: deoudekoe@mail.com Al een tijdje zit ik op Twitter: @DeOudeKoe en Instagram: deoudekoe

Lid Van Verdienste