In de ledenvergadering van juni 2022 is de aftrap gegeven aan het plan om met nieuwe ideeën meer gezelligheid in de kantine te krijgen en daarvan zijn nu een aantal tot uitvoering gebracht.

Sinds een tweetal weken staat er in onze kantine een poolbiljart ter vervanging van het biljart, welke eigenlijk niet gebruikt werd. De tafel wordt al volop gebruikt tijdens de vrijdagavond na de trainingen en dat is mooi om te zien. Het is een keer wat anders dan alleen aan de bar zitten. 😉
Dank aan heren van de a-selectie die zich hiervoor hebben ingezet.
De andere tafel is nog niet verkocht, dus zo lang staat deze nog wat onlogisch in de kantine, maar zodra de verkoop is gedaan wordt deze tafel geplaatst onder de lampen voor de prijzenkast.

Tevens is deze tafel voorzien van twee platen om er op te leggen zodat je ook nog een potje tafeltennis kunt doen. De attributen hiervoor liggen achter de koffieautomaat of in 1 van de laden van de witte kast.
Er is bepaald dat het poolbiljart is toegestaan voor 14 jaar en ouder.
Als je nog geen 14 bent kun je natuurlijk wel tafeltennissen.

Dan is er ook een element toegevoegd bij de speelhoek van de kinderen. Dankzij de Jumbo Urk in de persoon van Jan Woudstra is het nu mogelijk voor de kleinsten om te spelen op een soort van spelcomputer, waar vele spellen en andere creatieve dingen op kunnen worden gedaan.
Jan bedankt voor het meedenken, Johan en Theo voor het verven en de ophanging aan de muur.
Met de schakaar van het stopcontact wordt de computer automatisch opgestart.

Het derde is het initiatief van de dames van de a-selectie die er voor hebben gezorgd dat er een kast is gekomen waarin diverse gezelschapsspellen zijn komen te liggen. Dit ‘project’ loopt nog want er kunnen nog wel meer spellen bij.
Voor de SIOS-ers die nog spellen over hebben en die willen doneren, kun je altijd contact opnemen met bijvoorbeeld Sharissa, Marit of Joyce.

Natuurlijk is dit niet het einde van de vernieuwingen en verbeteringen, dus de vraag blijft nog steeds om mee te denken hoe we ‘t Korfien kunnen veranderen.

Meld je bij het bestuur om hier iets te kunnen betekenen.
Bestuur kv SIOS.