Onder prima weersomstandigheden begonnen de kangoeroes vandaag aan de eerste training. Ook dit jaar staan de trainingen onder leiding van Jolanda en Karin. Zij worden geassisteerd door ouders.
We begonnen vandaag met een nieuwe groep. Stan, Hessel en Sophie zijn gestopt en Niels en Saar zijn gaan korfballen. Onze kangoeroegroep voor dit jaar bestaat op dit moment uit: Justin, Sil, Hidde (nieuw lid), Jack, Jelte, Sterre, Noud, Fleur (proefdraaien) en Naomie (voor het eerst te kijken)

Om 10.00 uur werd gestart met het spel “de reus en de kabouter”. De kinderen vonden het zo’n leuk spel dat iedereen een keer de kabouter en de reus is geweest. Daarna mochten de kinderen op de korf schieten. Tegen het eind van het vorige seizoen heeft Theo van Vleeren er voor gezorgd dat de jongste kangoeroes ook succeservaring op doen bij het korfschieten. Hij heeft een korf op hoogte gemaakt voor de jongsten, waar we heel blij mee zijn! Na het schieten gaan we een estafette doen waarbij de kinderen een toren moet bouwen. Een spannende strijd waarbij de ene groep als eerste is en de andere groep de hoogste toren heeft gebouwd. Daarna gaan we nog even weer terug naar de korf en doen een ren-spelletje met de bal. Elke buiten training wordt afgesloten met een glaasje ranja in de kantine.

Zaterdag 22 september van 10.00 uur tot 10.45 uur is de volgende kangoeroetraining op Sportpark Molenwiek. Kent u kinderen tussen de 3 en 6 jaar die het leuk zouden vinden om eens te komen proefdraaien? Ze zijn altijd welkom!