Steun korfbalvereniging SIOS met de Poiesz Jeugd Sponsor Actie. Dat is winst voor ons en euro’s voordeel voor jou! Doe de Jeugd Sponsor Munten die je ontvangt bij je boodschappen in de koker van onze vereniging bij de Poiesz supermarkt aan de in Wolvega.

 

Super Jeugd Sponsor Aanbieding en Speciale Bakkerijaanbieding

Er zijn wekelijks super veel Jeugd Sponsor Munten te sparen met de Super Jeugd Sponsor Aanbieding en met de Speciale Bakkerijaanbieding. Hier zijn maar liefst 10 of 15 Jeugd Sponsor Munten mee te verdienen. De koop deze Super Jeugd Sponsor Aanbieding en de Speciale Bakkerijaanbieding bij Poiesz te kopen en vervolgens de Jeugd Sponsor Munten in onze koker te doen.

 

De komende week heeft de Poiesz overheerlijke stukjes oranjekoek in de aanbieding, dus als er een verjaardag of ander feestje moet worden gevierd, weet je waar je heen moet!

Heerlijk voor bij de koffie, die ook in de aanbieding is met vele extra munten.

Op zaterdag 3 maart zijn we met onze vereniging aanwezig in de Poiesz winkel, daar zullen we met onze eigen jeugd proberen om zoveel mogelijk klanten de bakkersaanbieding van die week te laten kopen en natuurlijk om die bijbehorende munten bij SIOS in de koker te laten stoppen.

Ben je pupil en wil je helpen op deze dag (10.00-15.00 uur), mail dan met Johan de Jong (penningmeester@sios.nl) of bel 06-10055650.

 

Op de facebook pagina van deze actie kun je stemmen op onze vereniging, waarmee we grote kans maken op extra 500 spaarmunten.

De link naar de facebookpagina is: www.facebook.com/poieszsupermarkten