Steun korfbalvereniging SIOS met de Poiesz Jeugd Sponsor Actie. Dat is winst voor ons en euro’s voordeel voor jou! Doe de Jeugd Sponsor Munten die je ontvangt bij je boodschappen in de koker van onze vereniging bij de Poiesz supermarkt aan de in Wolvega.

 

Super Jeugd Sponsor Aanbieding en Speciale Bakkerijaanbieding

Er zijn wekelijks super veel Jeugd Sponsor Munten te sparen met de Super Jeugd Sponsor Aanbieding en met de Speciale Bakkerijaanbieding. Hier zijn maar liefst 10 of 15 Jeugd Sponsor Munten mee te verdienen. De koop deze Super Jeugd Sponsor Aanbieding en de Speciale Bakkerijaanbieding bij Poiesz te kopen en vervolgens de Jeugd Sponsor Munten in onze koker te doen.

 

In de week van 19 tot en met 24 februari zijn er tompoezen in de aanbieding, waarbij je 15 munten ontvangt om natuurlijk bij onze club in de koker te doen. Moet je nog een traktatie doen op je werk of andere gelegenheid, dan is dit je kans!

 

 

 

Op zaterdag 3 maart zijn we met onze vereniging aanwezig in de Poiesz winkel, daar zullen we met onze eigen jeugd proberen om zoveel mogelijk klanten de bakkersaanbieding van die week te laten kopen en natuurlijk om die bijbehorende munten bij SIOS in de koker te laten stoppen.

Ben je pupil en wil je helpen op deze dag (10.00-15.00 uur), mail dan met Johan de Jong (penningmeester@sios.nl) of bel 06-10055650.

 

Op de facebook pagina van deze actie kun je stemmen op onze vereniging, waarmee we grote kans maken op extra 500 spaarmunten.

De link naar de facebookpagina is: www.facebook.com/poieszsupermarkten