Poiesz actie – Steun de club!!! (1)

OPROEP AAN ALLE LEDEN VAN KV SIOS!!!

Steun KV SIOS met de Poiesz jeugd sponsor actie door in de week van zondag 19 maart tot en met zaterdag 25 maart zo veel mogelijk de speciale bakkerij aanbieding te verkopen aan iedereen die  je maar kent.

 

Hoe gaat het in zijn werk:

  1. Verkoop zoveel mogelijk de speciale bakkerij aanbieding in de week van 19 maart tot en met 25 maart aan vrienden, kennissen, familieleden, collega’s, etc en maak gebruik van de speciale bestellijst die is bijgevoegd bij dit bericht. Zorg ervoor dat je meteen je geld int bij degenen aan wie je de donuts verkocht hebt.
  2. Haal je bestellingen op uit de Poiesz in Wolvega en deponeer na het afrekenen de Poiesz munten in de SIOS-koker bij de uitgang van de winkel. Voor iedere verkochte speciale bakkerij aanbieding krijg je 15 Poiesz munten! Normaal gesproken krijg je per 10 euro aan boodschappen 1 Poiesz munt, het is dus zeer de moeite waard om zoveel mogelijk donuts te verkopen!
  3. Deel de bestellingen zsm uit aan degenen die dit bij jou besteld hebben en lever de kassabon(nen) voorzien van je naam en adres in bij Johan de Jong (Tussenweg 5 te Wolvega). Voor de beste 3 verkopers is er een mooie prijs te winnen!