Vrijdag 7 april heeft SIOS een cheque ter waarde van 1096 euro ontvangen.

Ieder jaar organiseert de Poiesz Supermarkt een groot gala waarbij alle deelnemende sportverenigingen naar het WTC in Leeuwarden gaan om daar gedurende een show met diverse artiesten de top 10 van Nederland op het podium te zien verschijnen. SIOS zat niet bij die top tien, maar was wel de vereniging met de meeste munten in de vestiging van Wolvega.

 

Hier is de commerciële commissie bijzonder trots op en we bedanken iedereen die zijn/haar munten in de koker van SIOS heeft gedeponeerd. Een speciaal dank gaat uit naar de jeugdleden van D1 en D2 die geholpen hebben met de activiteit in de supermarkt op  25 maart j.l..

 

Daarnaast zijn er verschillende leden die hun best hebben gedaan om zoveel mogelijk bakkersaanbiedingen te verkopen aan familie en/of vrienden, met als doel om zoveel mogelijk munten te verzamelen voor de SIOS-koker. De prijswinnaars daarvan krijgen binnenkort bericht.

 

Totaal keerde  Poiesz Supermarkt 540000 euro uit aan alle verenigingen, waarbij de bedrag varieerden van 704,- tot aan 1575,- euro.

 

Commerciële Commissie kv SIOS