Protocol klaverjassen                                                                                                       31-8-2020

 

 

Op maandag 7 september staat de eerste kaartavond van SIOS op de agenda. Deze competitie wordt wel ‘gewoon’ gestart, net als het korfbal, maar is wel onderhevig aan enkele maatregelen waar ook deze activiteit niet aan kan ontkomen in verband met het Corona virus.

 

Er worden twee tafels aan elkaar geschoven waarbij het koppel wat aan de lange zijden zit niet met de benen onder de tafel mag zitten. Degene die schrijft zit aan de korte zijde van tafels.

Het doel is om de afstand tijdens het spelen zo groot mogelijk te houden. Blijf zoveel mogelijk rechtop zitten en niet over de tafel heen hangen.

 

Tussen het klaverjassen door graag zoveel mogelijk blijven zitten aan de tafels, de bar is alleen voor het afhalen van bestellingen.

 

De speelkaarten vormen natuurlijk een besmettingsgevaar en om dat risico te beperken is het noodzakelijk dat alle klaverjassers voor en ook tijdens het kaarten de handen ontsmetten.

 

 

Bestuur Kv SIOS