Wolvega – Met ingang van het seizoen 2017/2018 is Rene Zuil de nieuwe hoofdtrainer van kv SIOS. Zuil komt over van kv Roreko en is de opvolger van Jan Tuttel, die een einde maakte aan zijn trainerscarrière.
Zuil is geen onbekende in de Stellingwerven. De Noordwoldiger heeft zijn roots bij Leonidas en begon hier ook zijn carrière als hoofdtrainer. Na een avontuur bij Koru belandde hij in Ooststellingwerf bij Lintjo en het laatste jaar deed hij ervaring op bij Roreko in de Wijk. Bij elke club heeft Zuil tot zover een succes geboekt: hetzij in de vorm van een kampioenschap, hetzij in de vorm van promotie.
Het bestuur en TC zijn verheugd met de komst van Zuil, die met zijn ervaring het niveau van de selectie kan verhogen. In die taak krijgt Zuil de nodige ondersteuning. Mike Hegie wordt de nieuwe coach van SIOS 2. Hegie wordt eveneens de assistent van A1 trainer Roland van Veen, die er nog een jaar aan vastplakt. Op die manier moet de doorstroom van de talentvolle jeugd nauwer begeleid worden. Tevens krijgt Zuil de assistentie van conditietrainer Arjan Pijlman.

Bewaren

Bewaren