Met ingang van het seizoen 2018-2019 wordt Rob Verra trainer/coach van de hoofdmacht van korfbalvereniging SIOS uit Wolvega. Hiermee keert hij terug bij de club waar hij enkele seizoenen geleden zijn trainersloopbaan is begonnen op seniorenniveau. Destijds had Rob SIOS 2 onder zijn hoede, waarna hij vertrok naar Oerterp. Afgelopen seizoen heeft hij de selectie van KIOS uit Ruinerwold onder zijn hoede gehad.

 

Het komende seizoen wordt de A-selectie versterkt met een aantal junioren, waarvan ook enkelen vervroegd overkomen gezien hun leeftijd. Deze groep spelers en speelsters zijn in de huidige junioren A1 bezig aan een ijzersterk seizoen waarin in de zaalcompetitie een kampioenschap werd behaald en ook op het veld staat men fier bovenaan  in de eerste klasse.

 

Naast het aantreden van Rob Verra is ook bekend gemaakt dan Marten Holtrop coach wordt van SIOS 2. Tijdens dit seizoen is Holtrop naast Roland van Veen trainer van SIOS A1 en zal hij dus deels verder gaan werken met dezelfde groep.

 

De aanstaande spelersgroep bestaat voornamelijk uit korfballers jonger dan 25 jaar en dat maakt deze groep zeer jeugdig. SIOS heeft met Rob Verra de verwachting dat dit talent onder zijn bezielende leiding de gewenste groei kan doormaken.

 

Bestuur en Technische Commissie kv SIOS