Op zaterdagmiddag 14 december organiseert Rotaryclub Wolvega de tweede Santa Run door de hoofdstraten van Wolvega. Een loop waarbij niet het winnen maar het meedoen centraal staat. Het is dan ook geen wedstrijd maar een gezonde loop voor het hele gezin, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de stichting ‘Spieren voor Spieren’.

Spieren voor Spieren droomt van een wereld waarin kinderen niet langer lijden aan of onder een spierziekte. Wij helpen hen graag verder op weg om deze droom te realiseren. Jong en oud kunnen op een actieve, gezonde manier bijdragen aan dit goede doel.

Voordat om 16.00 uur het startschot wordt gegeven door burgemeester Van de Nadort, is er een gezamenlijke warmingup bij het gemeentehuis onder leiding van Due Amici.

Lijkt het je leuk om ook mee te doen en door jouw inzet er mede voor te zorgen dat kinderen minder hoeven te lijden onder hun spierziekte? Kijk dan voor meer infomatie op www.wolvega.rotarysantarun.nl en meld je aan!

Volwassenen betalen 8 euro en kinderen 4 euro. Daarvoor krijg je een kerstmannenpak, een speciaal Santa Run startnummer en een echte medaille als bewijs dat je hebt meegedaan! Na afloop is er bij de finish ook voor iedereen nog een heerlijke kop snert.

Flyer Santa Run Digitaal