Onder prachtige weersomstandigheden vond zondag 11 september de seizoensopening plaats op sportpark Molenwiek. Vanaf 13.30 uur konden de spelende leden 5 minuten lang op de korf schieten om zoveel mogelijk doelpunten te maken. Vele spelende leden wisten het korfbalveld te vinden en er werd dan ook flink op los gescoord. Ook de kangoeroes en de g’s wisten de korf vele malen te vinden. De komende week zullen de spelers het geld gaan innen. En dit geld moet voor zondag 18 september bij Johan de Jong gebracht worden (Tussenweg 5). Dan zullen we vervolgens gauw horen welk team gemiddeld het meeste heeft opgehaald.
Ander groot succes was het spellencircuit. Vooral de jongste jeugd genoot van de vele spelletjes als: blind schieten, sjoelen, blik gooien, schminken en blokjes mikken. Er zijn ongeveer 45 stempelkaarten verkocht. Klasse!
Natuurlijk hoorde er bij het warme weer ook wat lekkers, de ijsjes waren niet als enige in trek. Ook werd er genoten van de hamburgers en de pieperveer. Jelco en André hebben heel wat piepers in het vet gelegd. 

Naast het succes rondom het veld, was er ook succes op het veld. Alle seniorenteams wisten deze middag te winnen. In de pauze van SIOS 1 vond nog de kampioenparade plaats met de kampioenen F2 en B1 en ook de g’s mochten het veld betreden voor hun knappe prestatie op de Special Olympics.

Klik (hier) voor foto’s

748_160911sioskampioenenparadepeemmediaextra1_lg1