Door een mini -maximale leeftijden regel per team, zijn wij genoodzaakt ieder jaar nieuwe teams samen te stellen.Wij begrijpen dat deze regel soms vervelend kan uit pakken, maar hopen op jullie begrip. Het kan ook zijn dat zeer talentvolle speler(s), vervroegd over gaan naar een hoger team.

Vandaar dat wij selectie dagen houden voor onderstaande teams op:

DINSDAG 18 juni a.s.      D-teams aanvang 18.30u-19.30u, C-teams aanvang 19.30u-20.30u.

WOENSDAG 19 juni a.s. B-teams aanvang 18.30u-19.30u, A-teams aanvang 19.30u-20.30u

Eind juni zullen de( voorlopige) team indelingen voor bovengenoemde teams bekend worden gemaakt. Deze indelingen worden ingevuld naar de op dit moment beschikbare spelers. Door onvoorziene omstandigheden kan het gebeuren, dat wij aan het begin van het nieuwe training seizoen wijzigingen in de samen stellingen van de teams toe moeten passen. Wij gaan ervan uit dat op het Leonidas toernooi 31 augustus a.s. de teams zullen spelen, welke ook van start gaan in de competitie.

De samenstelling van de  E-teams, zal plaats vinden na afloop van het Leonidas toernooi te Noordwolde op zaterdag 31 augustus a.s. De reden hiervan is, dat er vaak in de vooraf gaande weken, zich nieuwe spelers aanmelden.Spelers/ouders van de huidige E-teams welke i.v.m. hun leeftijd/talent over moeten zullen hiervan door de Tc. een mededeling ontvangen. De spelers die overgaan naar de D’s, worden dus verwacht op dinsdag 18 juni a.s. om 18.30u

Wij verzoeken een ieder in training tenue te verschijnen.