Op 21 januari speelde SIOS 1 de wedstrijd tegen Rodenburg 1.

Wat op papier een moeilijke wedstrijd leek te worden, omdat Rodenburg ongeslagen op de eerste plek staat, zou het een pittige wedstrijd voor SIOS worden.

Het  openingsdoelpunt kwam door middel van een afstander op naam van Rodenburg. Maar SIOS gaf tegengas en scoorde door middel van een afstander van Ron Bakker de 1-1. Daarna ging het een tijd gelijk op. Bij de stand van 4-4 ging SIOS nog scherper schieten. Door Vincent Koopman werd er 2 punten verschil op het scorebord gezet. Echter Rodenburg zette nog even flink aan voor de rust waardoor de stand voor de pauze  8-9 in het voordeel van Rodenburg was.

In de kleedkamer waarschuwde Johan Glorie ons dat we scherp aan de tweede helft moesten beginnen, maar dat we met zijn allen goed bezig waren.

Het eerste punt na de rust werd gemaakt door SIOS. Tot de stand 13-13 ging het gelijk op. Rodenburg scoorde hierna 2 doelpunten op rij, maar hierop gaf SIOS weer antwoord met 2 punten op rij.

Uiteindelijk verloor SIOS de partij met een verschil van 1 punt. Eindstand 16-17.

SIOS kan met opgeheven hoofd op naar de volgende wedstrijd  tegen Harich die gespeeld zal worden op ZATERDAG 27 januari om 20.00 uur in de Oolde Steense te Wolvega.

De selectie hoopt dan ook weer veel publiek te zien op de tribune.

Voor SIOS scoorden:  Ron Bakker 5, Henri Nijsingh 3, Roan Hofstra 3,  Vincent Koopman 2, Natasja Mink 1, Jesse Tuttel 1, Lauran van Veen 1.

SIOS 2 speelde tegen Rodenburg 2 einduitslag bij deze wedstrijd: 18-24.