SIOS deelt cadeaubonnen uit.

De korfbalactiviteiten komen weer beetje bij beetje los. Sinds begin maart trainen veel ploegen weer meerdere keren per week en spelen af en toe onderlinge oefenwedstrijden. Deze trainingen zijn op het veld in de buitenlucht, want de sporthal is nog steeds gesloten. Normaal gesproken zat de zaalcompetitie nu in de laatste fase en konden wellicht meerdere kampioenen gehuldigd worden.

Het bestuur waardeert de acceptatie van deze situatie bij alle spelende leden binnen de vereniging en mist ook de binding met alle mensen die normaal gesproken veelvuldig binnen de lijnen te zien zijn. Als dank voor die houding en de loyaliteit inzake de contributie betalingen doorlopen heeft ieder spelend lid een Jumbo cadeaukaart ontvangen.

De A-selectie van SIOS heeft afgelopen zaterdag alle presentjes rond gebracht bij alle jeugdleden van de junioren, aspiranten, pupillen en kangoeroes. De seniorenteams hebben dit ontvangen van zijn of haar aanvoerder of overig ploeggenoot.

Hoe de nabije toekomst in de korfbalwereld eruit komt te zien is natuurlijk niet te zeggen. Langzamerhand mogen we steeds meer, zoals bijvoorbeeld het trainen voor de leden tot 27 jaar. Laten we hopen dat de resterende leeftijdscategorie ook binnenkort op een normale wijze weer een balletje kan gooien op onze mooie korfbalaccommodatie.

Onze dank gaat uit naar de leden van de A-selectie die de kaarten hebben rondgebracht.

Bestuur kv SIOS