Het eerste van Sios begon al met een achterstand toen Ron Bakker in het tweede moest invallen voor de geblesseerde Patrick Sakko. Daar raakte Ron ook geblesseerd dus die kon niet beginnen in 1.

Sios had gelukkig nog een goeie speler aan de kant maar die had al een wedstrijd gespeeld maar toch zei Henri Nijsingh “ik speel”

 

Het fluitsignaal ging. Beide ploegen waren gebrand om te winnen. De druk was hoog en er werd fysiek gespeeld. Rodenburg opende de score en wist al snel de 2-0 voorsprong te pakken.

Na een snelle aanval wist Natasja Mink de 2-1 te maken. Rodenburg was daarna naar een paar goeie aanvallen al snel op 5-1. Sios moest hierna een tandje bij zetten en door twee goeie doelpunten van Lauran van Veen en Vincent Koopman stond Sios nog met 1 punt achter. Toch begon Rodenburg hun grip te krijgen en de ploegen gingen de kleedkamers in met een tussenstand van 15-8.

De eerste aanval was het direct raak en na een goede bespreking scoorde Nick Oost de 15-9.

De tweede helft liep Sios achter de feiten aan en wist niet meer aan te sluiten aan het goed scorende Rodenburg. De wedstrijd eindigde met 23-12.

 

Natasja Mink 4x

Lauran van Veen 3x

Nick Oost 2x

Rowan Hofstra , Vincent Koopman en Selina Hegie 1x