Afgelopen vrijdag was het Poiesz Jeugdsponsor Gala in het WTC Expo in Leeuwarden. Dat is het feest waar alle verenigingen hun cheque in ontvangst mogen nemen van de jeugdsponsoractie gedurende de maanden februari, maart en deels april.

 

Voor SIOS was ditmaal een cheque geschreven van 1016 euro!

 

De commerciële commissie wil nogmaals iedereen bedanken die zijn of haar munten in de SIOS koker heeft gedeponeerd, want al die mensen hebben er voor gezorgd dat dit bedrag is gerealiseerd is. Totaal werd er door de supermarkt 551.000,- euro uitgekeerd over 551 verenigingen uit Noord Nederland.

 

Vanuit Wolvega was er een elfde plek weggelegd voor de Skeelerclub Lindenoord, maar dat was niet voldoende om het podium op te mogen en uit handen van Tim Douwsma de cheque overhandigd te krijgen. Nog nooit was er een vereniging uit Wolvega zo dicht bij de top tien. Ten tijde van het schrijven van dit verhaal was niet bekend hoe SIOS in de ranglijst is geëindigd, maar gezien de laatste tussenstand zal dit niet veel afwijken. Daarop stond onze club derde, net achter vv Oldeholtpade.

 

Commerciële Commissie kv SIOS