Het eerste van Sios stond deze week op eigen terein tegenover Olympia.

Sios wist voorafgaand aan de wedstrijd dat winst heel goed mogelijk was tegen de club uit Twijzel.

De wedstrijd begon goed met direct een afstander van Vincent koopman.

Daarna liep de score steeds gelijk op, de aanval werd goed uitgevoerd en dat leverde Sios punten op. Verdedigend liet sios het er wat bij liggen waardoor het Sios niet lukte om los te komen van het gelijkmatige scoreverloop.

We gingen de kleedkamers in voor de rust met een score van 10-9 na een afstander van Lauran van Veen.

In de kleedkamers kregen we te horen hoe we het verdedigend beter aan konden pakken, ook werd gezegd hoe we in de aanval nog meer kansen konden creëren zodat we Olympia achter ons zouden laten.

Na de rust kwam er een strafworp van Olympia die de score op 10-10 bracht.

Hierna kreeg Sios ook een stip die Natasja mink netjes afmaakte. Dit was het moment voor Sios om uit te lopen tegen de Twijzelse korfbalvereniging. De score kwam op 13-10 te staan voor Olympia weer kon scoren. Sios begon het verdedigend goed dicht te houden waardoor er in de 2e helft maar 4 doelpunten zijn gemaakt door Olympia. Scorend begon Sios het ook steeds beter te doen waarbij een eindstand van 21-13 werd bereikt.