Op 1 oktober trad de selectie van SIOS aan tegen ZKC ’19. Na het gelijkspel van vorige week was SIOS erop gebrand om de punten thuis te houden. Het beloofde een strijdlustige en fysieke wedstrijd te worden. SIOS ging goed van start door een vrije bal die Ron scoorden. Na tien minuten spelen, vielen de ballen bij de tegenstanders makkelijker dan bij aanvallers van SIOS. Hierdoor liep ZKC snel uit met een voorsprong van 5-9. Natasja en Nick wisten de stand terug te brengen naar 7-9. Er werden goede kansen gecreëerd in de aanval van SIOS, maar de ballen vielen maar niet. Wat resulteerde in een ruststand van 8-15. Na een pittige bespreking kwam de selectie vol goede moed de kleedkamer uit. Ron, Nick en Natasja bracht de ploeg weer dichterbij waardoor de achterstand kleiner werd. Na ongeveer 10 minuten spelen in de tweede helft werden de opdrachten niet meer uitgevoerd in de aanval. Het scorend vermogen verminderde en ZKC greep hun kans om de voorsprong verder uit te breiden. De einduitslag luidde 16-24. Volgende week speelt SIOS tegen Rodenburg, nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Het tweede speelde tegen het tweede van ZKC’19. Zij waren een maatje te groot en moesten dan ook genoeg nemen met een verlies.