Sios speelde Zondag 15 april uit tegen Kinea uit de Knipe. Voor de Wolvegasters een belangrijke wedstrijd om degradatie, er moest gewonnen worden.

De eerste aanval van Kinea was gelijk goed voor een treffer. Maar door een doelpunt van Esmee van Veen kwam Sios al snel weer op gelijke hoogte. Bij een stand van 6-4 had Kinea een gaatje van 2 geslagen. Maar door 2 doelpunten van Rowan Hofstra kwam Sios weer gelijk tot 6-6. Sios en Kinea waren gewaagd aan elkaar en gingen de rust in met 10-11.

Naar de rust bleef het gelijk op gaan, pas bij een stand van 17-15 had Kinea weer een verschil van 2 opgebouwd. Door 2 benutte strafworpen van Ron Bakker werd dit weer gelijk getrokken. Sios ging een spannende slotfase tegemoet. Johan Glorie bracht hierom Thomas Fabriek in bij een stand van 17-18 die de stand op en 17-19 wist te brengen.

De eindstand werd bepaald door Rowan Hofstra en Thomas fabriek die de stand op een 19-21 brachten.

Sios is nog steeds in de race om niet te degraderen, Zondag 22 april speelt Sios tegen de hekkensluiter Vitesse uit Beilen.

Scoreverloop: Ron Bakker 8x, Rowan Hofstra 4x, Thomas Fabriek 2x, Henri Nijsing 2x, Selina Hegie 2x, Esmee van Veen, Nick Oost, Karin Verra.