Op zondag 9 oktober moest SIOS aantreden op de natte velden van DIO. Het vlaggenschip was erop gebrand om te winnen na de nederlaag van vorige week tegen Club Brothers. Na vijf minuten werd de score geopend door Jesse, die een afstandsschot scoorde. Het leek of SIOS eerst moest wennen aan het spelen op natuurgras. Na een kwartier stond het 5-5, beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. Het aanvalsvak accelereerde en zorgde voor twee doelpunten. Vanaf dat moment schoten Natasja, Vincent, Jesse en Mike met scherp en vrijwel elke aanval werd beloont met een doelpunt. SIOS kreeg veel vrijeballen mee, door het grove spel dat DIO ging spelen.  Zoals het harde doorslaan op Jesse en het duw en trekwerk onder de korf. Deze buitenkansjes benutten Natasja en Jesse gedurende de hele wedstrijd goed. De aanval liep goed en de verdediging stond als een huis.  Er werd goed gecommuniceerd en hard voor elkaar gewerkt. Dat resulteerde in een ruststand van 8-18. In de tweede helft ging SIOS door met scoren. De juiste mensen werden weer gevonden, waar mooie en verdiende doelpunten uit kwamen. Het waren vooral de verre afstandsschoten die de verdediging van SIOS om hun oren kreeg. De stand na 70 minuten spelen was 22-31. Het tweede had daarvoor gewonnen met 17-29. De selectie kon met opgeheven hoofd en met vier punten in de tas terug naar Wolvega.
Score verloop: Natasja (7), Vincent (6), Jesse (6), Mike (5), Michiel (4), Marloes (2), Ron (1)

logo1_cf7092f2d886cf02cc0664e02d1d95a91