Op een zonnig sportpark kreeg Sios afgelopen zondag een oude bekende op bezoek. Olympia uit Twijzel was de laatste tegenstander van de blauw-witten voordat het team weer de zaal in gaat. Helaas voor Sios waren de gasten deze middag te sterk en werd er met 15-18 verloren.

In de openingsfase creëerde Olympia al een marge van twee. Na de vakwissel werd een vrije worp verzilverd door Henry Nijsingh. De gasten liepen echter snel uit en kwamen op een 5-1 voorsprong. Sios keek de gehele eerste helft tegen een achterstand aan, maar door doelpunten van opnieuw Nijsing en Natasja Mink werd een ruststand van 7-11 bereikt.

Na de rust kwam oude bekende Thomas Fabriek het veld in. Hij liet zich direct gelden met een prachtige treffer. Coach Rene Zuil wisselde nog 3 maal en probeerde de wedstrijd om te keren. Aan beide kanten werden veel kansen gemist, maar Sios kwam nog dichtbij. De wedstrijd eindigde echter in een 15-18 overwinning voor de bezoekers.