Op zondag vier december reisde het eerste team van SIOS af naar Groningen, waar de wedstrijd met Club Brothers op het programma stond. In een oude gymzaal midden in Groningen ging SIOS op jacht naar revanche, omdat de eerdere ontmoeting op het veld door SIOS verloren werd.

Club Brothers kwam het best uit de startblokken en wist de stand binnen enkele minuten naar 2-0 te brengen. SIOS werd wakker en wist met een doelpunt van Natasja Mink de score te openen. Club Brothers ging stoïcijns door met scoren en wist de stand naar 3-1 te brengen. SIOS kwam wat beter in de wedstrijd en ook bij de blauw-witten begonnen de doelpunten te vallen. SIOS wist door doelpunten van Saskia van Zeijst, Natasja Mink, Vincent Koopman en Michiel Sliep de stand gelijk te trekken naar 4-4, waarna het tot een stand van 8-8 stuivertje wisselen werd tussen de beide ploegen. Club Brothers bleek met name bij de dames zuiverder in de afronden en bouwde een voorsprong op van 11-8. Mike Hegie kwam ongelukkig in botsing met zijn tegenstander en liep een zware knieblessure op. In afwachting van een ambulance werd de wedstrijd een klein half uur stilgelegd, waarna Mike Hegie na behandeling naar het ziekenhuis werd gebracht. Rowan Hofstra kwam als vervanger in het veld. De laatste tien minuten van de eerste helft worstelde SIOS om weer in de wedstrijd te komen. Via doelpunten van Ron Bakker en Natasja Mink wist SIOS te scoren, maar Club Brothers bleef ongestoord doorgaan en bouwde de voorsprong uit naar 15-11.

Coach Jan Tuttel gaf zijn team in de pauze mee om te proberen zo goed mogelijk met de omstandigheden om te gaan en de wedstrijd tot een goed einde proberen te brengen. SIOS bleek duidelijk nog aangeslagen, want na de pauze wist Club Brothers de voorsprong al snel uit te bouwen naar 18-12. Via doelpunten van Vincent Koopman, Ron Bakker en Marloes Mulder wist SIOS wat speldenprikjes uit te delen, maar Club Brothers was niet onder de indruk en bouwde de voorsprong uit naar 28-15. De heer van Michiel Sliep kreeg in de eindfase nog een gele kaart, nadat hij en Michiel Sliep het de hele wedstrijd al met elkaar aan de stok hadden. SIOS zette nog een korte eindsprint in en wist via doelpunten van Natasja Mink, Rowan Hofstra, Marloes Mulder en Ron Bakker de achterstand te verkleinen. Het mocht niet meer baten. Club Brothers hield het verdedigend goed dicht, waardoor de eindstand uiteindelijk op 29-21 uitkwam.

SIOS 2 wist haar wedstrijd ook niet te winnen. Tegen WSS werd met 15-14 nipt verloren.

Voor SIOS scoorden: Natasja Mink, Michiel Sliep en Ron Bakker (4), Mike Hegie, Vincent Koopman, Marloes Mulder en Rowan Hofstra (2), Saskia van Zeijst (1).