Stormachtig einde

SIOS 2 treft AVO 4 in marsdijkhal

Op de stromachtige dag 9 Februari reist SIOS 2 af naar Assen om de wedstrijd tegen AVO 4
te spelen op papier zou SIOS dit makkelijk moeten winnen maar daar dacht AVO heel anders
over.
AVO opent de scoren vrij snel en staat met 1-0 voor direct na de aanval van AVO maakt
Joyce Post in haar laatste wedstrijd van haar seizoen een mooie doorloopbal om de score
direct weer gelijk te trekken, zo hielden de teams elkaar de hele 1 ste helft in evenwicht door
elkaar niet meer dan 2 doelpunten uit te laten lopen en zo sluit SIOS 2 de eerste helft af met
een 13-15 voorsprong.
In de 2 de helft ontlopen de teams elkaar ook helemaal niet en met 17-17 op de score met nog
11 minuten te spelen beloofde dit een spannend einde te worden SIOS trekt steeds weer
een doelpunt weg maar AVO maakt daarna ook snel weer gelijk en dit tot 20-20 in de laatste
minuut, er werd veel geroepen vanaf de zijkant waardoor er veel chaos ontstond en SIOS de
bal schoot en werd afgevangen door AVO, door een sterke onderschepping van Sharissa
Huitema en een goede pass op Marnix Kraan weet de jonge A- junior hier een strafworp uit
te halen die word benut door Jeroen Hofstra en zo de score op 20-21 zet met nog 20
seconden te spelen, na een wanhoop aanval van AVO weet Anton Prakken de rebound te
pakken en zo de wedstrijd te winnen voor SIOS 2.