Voor het komende seizoen 2021-2022 zal de trainersstaf er als volgt uitzien. Matthijs Roelfsema gaat zijn tweede jaar in bij de hoofdmacht van SIOS. Natuurlijk is zijn eerste seizoen niet verlopen zoals van te voren gedacht door alle Corona maatregelen en kunnen we dit ook als nieuwe start zien. Gedurende de afgelopen maanden heeft de selectie niet stil gezeten, want ditmaal bracht de jonge leeftijd van onze selectie het voordeel dat men twee keer in de week heeft kunnen doortrainen met uitzondering van een paar selectieleden (>27 jaar).

 

Bij SIOS 2 staat Mirjam Koopmans aan het roer voor het seizoen 2021-2022. Mirjam heeft meerdere SIOS-jeugdploegen getraind gedurende tussen 2013 en 2019, waarna ze haar dochter Marit ondersteunde in haar korfballoopbaan bij Havic.

 

Het seizoen zal starten op 16 augustus en zich met een trainingsweekend en meerdere oefenwedstrijden klaar maken voor de competitiestart op 11 september. SIOS / Jumbo Wolvega speelt vanaf komend seizoen al haar wedstrijden op zaterdag. Deze ontwikkeling in het korfbal is al jaren gaande en doordat SIOS ook heeft gekozen voor het spelen van haar wedstrijden op zaterdag worden reisafstanden beperkt en zijn de beide teams vaker gekoppeld met andere verenigingen die de teams op hetzelfde niveau hebben.

 

Bestuur en Technische Commissie kv SIOS