Wolvega – Dit jaar begint het Lindefestival niet op donderdag maar op woensdag. Speciaal voor ondernemers uit Weststellingwerf is er op woensdagavond samen georganiseerd met de Lions uit Wolvega een  Ondernemersavond in de tent op het pleintje van der Sande.
Na een heerlijk intermezzo opgevuld door de Joe Cocker Tribute band zal er een veiling georganiseerd worden. De gehele opbrengst van deze veiling zal ten goede komen aan een aantal sportclubs in Wolvega.
 
SIOS is 1 van de clubs die een deel van de veiling opbrengst krijgt.
Benno Rijpkema, coach, verandermanager en schrijver van het boek Succesvol ondernemen, 100 lessen van succesvolle topondernemers, zal een inspirerende presentatie geven over succesvol ondernemen en wat daarbij komt kijken. Hij illustreert zijn verhaal vanuit zijn rijke advieservaring als partner van het bureau Onbezorgd Ondernemen.

Na de pauze zal Chef Kok Jan Smink een prachtig verhaal vertellen over zijn carrière en over zijn nieuwe restaurant in Wolvega. In de afgelopen jaar heeft Jan Smink in de culinaire wereld een grote naam opgebouwd. Hij vertegenwoordige ons land diverse keren bij de Europese finale van de Bocuse d’Or, een prestigieuze gastronomie wedstrijd. Koks uit heel Europa strijden om de prijzen.

Wij rollen de rode loper voor u uit op woensdag 12 september om 20:00 (inloop vanaf 19:30)

Tot woensdagavond 12 september 2018