Afgelopen twee weken hebben we een hele slag geslagen bij de accommodatie. Vanaf maandag gaat er getraind worden op de nieuwe velden.

Nog niet alles is gereed.  We moeten nog werk verzetten voor de fietsenstalling, speeltuin, tuintje, scorebord en enkele palen en de kar voor het materiaal en enkele kleinere klusjes. Daarnaast wordt het veld van de week gekeurd door een officiële keuringsinstantie. Daaruit gaat blijken of de aannemer heeft voldaan aan haar verplichtingen (vlakheid e.d.).

Maar echt wat is er een werk verzet! Ik had niet durven dromen dat we zover zouden zijn. Met NL Doet waren en maar liefst 20 vrijwilligers in touw. En van de week waren de selectie, de junioren en aspiranten ook druk aan het helpen.

Allen hartstikke bedankt tot zover. Laten we met z’n allen de schouders ook onder de laatste werkzaamheden zetten, dan hebben we het totaal gereed voor de competitie van start gaat.

De opening van de velden gaat plaats vinden op 21 mei. Dit wordt een groots geheel, waarbij we de velden officieel gaan openen en ook alle kampioenen (veld en zaal) gaan huldigen. De officiële aankondigingen en uitnodigen volgen nog, maar reserveer vast deze datum in jullie agenda’s.

Een nieuw veld moet ook goed worden onderhouden.

Wekelijks dient het veld gesleept te worden.  Slepen houdt in met de trekker rondjes rijden over het veld met de sleepnetten zodat het zand wordt verspreid en de vezels van de mat goed omhoog blijven staan.

Hoe meer hierbij helpen hoe minder frequent je zal zijn ingedeeld logischerwijs. Geef je op!

Ik hoor graag van jullie via gerdavanveen81@gmail.com of 06-20012623 (gebruik gerust whatsApp)

Tot zover

Groet Gerda