Op 3 september stond de eerste wedstrijd van het seizoen weer op het programma. We speelden de wedstrijd uit in Groningen tegen Club Brothers. Deze ploeg troffen we vorig jaar ook en we wisten dat dit een lastige wedstrijd zou worden.

We begonnen met de volgende opstelling: in de aanval starten Jesse Tuttel, Rowan Hofstra, Els Krol en Natasja Mink. In de verdediging starten Ron Bakker, Nick Oost, Selina Hegie en Celina Elsinga.

Club bothers begon scherp aan de wedstrijd al snel stond de 2-0 op het scorebord. Selina maakte het eerste doelpunt voor Sios door middel van een afstander. De eerste twintig minuten keek Sios telkens tegen een achterstand aan, tot de 6-3. Sios wist door een afstander van Jesse en 2 strafworpen van Selina tot een 6-6 stand te komen. op dit moment moest Celina het veld verlaten door een blessure en kwam Esmee van Veen het veld in. Club Brothers begon vanaf dit moment te scoren tot een stand van 11-6. Het was bijna pauze, toch wist Sios nog twee doelpunten te maken. Met een stand van 11-8 gingen we de pauze in.

Na de pauze begon Stefan ten Hoeve in het veld, Jesse moest de wedstrijd staken met een knie blessure. In de tweede helft ging het aardig gelijk op. De stand bleef op een verschil van 3 punten in het voordeel van Club Brothers. De uiteindelijke eindstand is19-14.

Bij Sios scoorden de volgende mensen: Selina Hegie 5, Natasja Mink 3, Esmee van Veen 3, Jesse Tuttel 2 en Nick Oost 1.

Sios 2 moest aantreden tegen AVO 3. Ze stonden in de pauze op een 14-5 achterstand en wisten hier de tweede helft 20-20 van te maken!