Met de opening van het kunstgrasveld heeft de SIOS jeugd tegelijk met wethouder Kloosterman vele ballonnen op gelaten met hun eigen kaartje.  Zoals een ‘wedstrijd’  als deze werkt is degene van wie het kaartje het verst komt de winnaar.

Gedurende de eerste dagen kwamen er al direct reacties terug via de mail. De wind stuurde het geheel naar het noordoosten van Nederland gezien de mailtjes die we ontvingen.

De ballon die gemeld werd en de derde plek opleverde was in Peize (45 km)  Het kaartje daarvan was van Liv Glorie. Zij won een prijs van Snackresto ’t West voor kidsboxen met patat, drinken e.d.

De tweede prijs was voor Chantal Sloos, haar ballon was geland in Paterswolde (48 km). Uit handen van Johan de Jong kreeg zij een bon uitgereikt van de Kinderkei. Hiermee kan zij met nog 9 andere vriendjes en vriendinnetje haar verjaardag vieren in de Jungle van dit kinderdagverblijf.

De absolute winnaar was Bowy Smink, want haar ballon werd gevonden in Farmsum (79 km).  Het had niet veel verder moeten zijn, want dan was het wellicht in zee beland. Bowy werd beloond met vijf kaarten voor Koningin Julianatoren in Apeldoorn.

Poiesz Jeugdsponsor actie.

In april heeft SIOS een geweldig bedrag mogen ontvangen van 1096 euro.

Gedurende de periode dat ook SIOS weer in de supermarkt aanwezig was hebben ook een aantal leden hun best gedaan om de bakkersaanbieding te verkopen en zo nog meer munten in de SIOS koker te kunnen deponeren.

De leden die hierbij in de prijzen zijn gevallen zijn Angelique Sandink en Levy Verra. Zij hebben ieder een waardebon ontvangen voor hun inzet bij deze actie.

 

De  CC wil graag alle sponsoren bedanken voor het beschikbaar stellen van alle prijzen.