Korfbalvereniging SIOS heeft sinds 2004 een korfbalteam met spelers die wat meer begeleiding nodig hebben. De groep traint elke week een uur, op de woensdagavond. In de zomer spelen we buiten op de eigen accommodatie van SIOS aan de Kruistraat in Wolvega en ´s winters gaan we de zaal in.

Het G-team is opgezet voor mensen die graag willen korfballen, maar iets meer begeleiding nodig hebben. Techniek staat niet voorop. Wat bij kv SIOS telt, is het plezier in het samen sporten. Op de trainingen leren we spelen met een bal, gooien en vangen en schieten we op de korf. Daarnaast gaan we regelmatig naar een toernooi waar we korte wedstrijdjes spelen tegen andere G-teams uit de regio. De ervaring leert dat deze toernooien leerzaam, maar vooral heel gezellig zijn.

Momenteel bestaat het G-team van kv SIOS uit korfballers van uiteenlopende leeftijd. Iedereen vanaf zestien jaar kan meedoen. Korfbalervaring is niet van belang.

Het G-team wordt begeleid door een vaste groep enthousiaste trainers, met kennis van korfbal en grote betrokkenheid bij de doelgroep. Onze spelers voelen zich thuis bij SIOS, worden actief betrokken bij nevenactiviteiten en komen onder andere op clubavonden en feesten.
Ben je geïnteresseerd? Kom dan eens kijken op een van onze trainingsavonden, op woensdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Neem voor meer informatie contact op met
Nanda Wijngaard, tel. 06-25424578 of Astrid Bakker of mail naar gteamwolvega@outlook.com